Novak: Nije ni trebalo da budem ovde! Kao da je prvi put

Objavljeno: 12.3.2018.


Srpski teniser Novak Đoković je posle poraza od Japanca Taro Danijela (7:6, 4:6, 6:1) istakao da nije ni imao velika očekivanja od turnira u Indijan Velsu jer je od operacije lakta prošlo tek pet-šest nedelja.
Želeo bih da čestitam svom rivalu jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno… Potpuno sam izgubio ritam, sve, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo posle povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro”, rekao je Đokovićposle poraza u drugoj rundi turnira koji je pet puta osvajao.

Đoković je potom nagovestio da je možda i poranio sa povratkom na teren.

Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog”, kaže trenutno 13. teniser sveta i dodaje:

“Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja, tako da nije bilo očekivanja ovde. Nisam uspeo da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvek bio čvrst kao stena. I to je deo nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno”.

Novak nije želeo da odgovara na pitanja u vezi sa operacijom u Švajcarskoj.

Pročitajte moje saopštenje, tamo sve piše,” dodao je.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *