Mundijal: Rasprodate ulaznice za veliko finale

Objavljeno: 12.3.2018.


Međunarodna fudbalska federacija saopštila je da su rasprodate ulaznice za dve od 64 utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji, uoči nove faze prodaje.
Radi se o finalnoj utakmici Mundijala 15. jula na stadionu Lužnjiki, kao i prvom meču na turniru, 16. juna između Argentine i Islanda na stadionu Spartaka u Moskvi.

Kako se navodi, moguće je da će kontigent ulaznica imati Fudbalski savezi Argentine i Islanda, kao i turističke i ugostiteljske agencije.

Nova faza prodaje ulaznica počinje u utorak 13. marta.

FIFA je navela da je od septembra opredelila 1.303.616 ulaznica, kao i da je zadovoljna prodajom karata, 94 dana do početka Mundijala.

Takodje, FIFA je podsetila da, prema zahtevu ruskih vlasti, svaki navijač koji bude prisustvovao utakmicama na Mundijalu mora da ima navijačku ličnu kartu i to će biti zvanični identifikacioni dokument. Navijači su pozvani da se što pre prijave za taj besplatni dokument, čim dobiju imejl o potvrdi rezervacije ulaznice.

Navijači će samo uz ulaznicu i navijačku ličnu kartu moći da udju na stadione. Navijačka lična karta donosi broje pogodnosti, od bezviznog ulaska u Rusiju, beslpatnog gradskog prevoza u danima odigravanja utakmice, kao i pojedina besplatna putovanja između gradova.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *