Gazda PAOK-a sa pištoljem na terenu

Objavljeno: 12.3.2018.


Meč vredan titule između PAOK-a i AEK-a prekinut je u nadokandi vremena jer je sudija, priznao, pa poništio gol domaćinu, što je bio okidač za incidente.
PAOK je u 90. minutu uspeo da dođe do vođstva preko Varele, ali se jedan igrač domaćih nalazio u ofsajdu. Sudija Komnis to nije video, ali usled pritiska i dogovora sa pomoćnim sudijom, gol je ipak poništen.

Usledilo je pravo ratno stanje pošto su uleteli navijači, ali i vlasnik PAOK Ivan Savides koji je pretio sudiji Komnisu da će ga ubiti i da je on “završio”, sve to dok je imao pojas sa pištoljem oko struka.

Gazda PAOK, pišu grčki mediji, ima dozvolu za držanje ali ne i za nošenje oružja, a naročito ne u sportskom objektu za vreme utakmice.

Grci najavljuju mogućnost da Savidis bude priveden zbog incidenta koji se retko viđa na fudbalskim stadionima.

PAOK su, inače, juče pre utakmice vraćeni bodovi koji su im oduzeti. Navijači crno-belih su pogodili trenera rivala iz Pireja Oskara Garsiju zbog čega meč sa Olimpijakosom nije ni odigran. PAOK je uložio žalbu na tu odluku i ona je usvojena.

Grčka vlada sada navodno razmatra mogućnost i da suspenduje ligu da se borba za titulu ne bi pretvorila u neku tragediju.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *