Ana Mihajlovski operisala tumor, a sada upozorava žene

Objavljeno: 12.3.2018.


Suočavanje sa zdravstvenim problemom nedavno je imala i voditeljka Ana Mihajlovski koja je priznala da je imala tumor i da je to bio najteži period njenog života.
 Nakon svega, Ana je odlučila svim ženama da pošalje važnu poruku i kaže im kako da se postave kada im lekari postave sličnu dijagnozu.

– To je za mene davna prošlost, nisam se plašila. Sada se plašim, ja sam jedna od onih koja ima posttraumatski stres. Sve više žena oko mene ima maligne tumore i to je velika tuga kada vidite koliko mladih ljudi umire od kancera. Naše društvo treba da pokrene ozbiljnu akciju saniranja ove epidemije jer zaista jeste u pitanju epidemija tumora – apelovala je Ana.

Voditeljka upozorava sve žene koje saznaju da imaju tumor, da čak iako je bengni to shvate ozbiljno:

– Šta mogu da im poručim kada nam je zdravstvo toliko preopterećeno da ih vraćaju iz domova zdravlja i govore „pratićemo, dođite za godinu dana“?! Prosek naših plata je mali i malo žena ima mogućnost odlaska kod privatnog lekara. Zato bih im poručila: „Ne dozvolite da vas vrate kućama jer sve što je benigno može preći u maligno! – tvrdi voditeljka.

Izvor: Pressonline

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *