Indijski motocikl pretvoren u Kawasaki H2

Objavljeno: 11.3.2018.


Kada je reč o sređivanju motocikala po meri, ima onih koji vole nešto radikalnija rešenja.
Među njima je i radionica “Leeat Moto” iz Vijetnama, čiji vredni i kreativni radnici su odlučili da svoju ljubav prema Kawasaki Ninja H2 dvotočkašu pretvore u motocikl sličnog izgleda, ali daleko niže cene.

Inspirisan japanskog turbo “zverkom”, Vijetnamci su uzeli Bajaj Pulsar RS200, sportski motocikl male kubikaže, pretvorivši ga u neprepoznatljivu mašinu, izuzetnog izgleda!

Celokupan prednji deo kreacije koja nosi ime Pulsar RS2 je pretrpeo velike promene, koje uključuju po meri napravljeni oklop sa LED i dnevnim svetlima, a tu je i novi par Ohlins obrnutih viljuški, visoko vetrobransko staklo i novi, znatno agresivniji profil.

Bočni profil je ostao relativno nepromenjen, osim trelis rama koji je sličan onome na H2. Uz nekoliko zelenih ukrasnih detalja, zadnji deo je dobio i integrisano zadnje svetlo. Superbajk izgled kompletira bočno postavljeni Akrapovič izduvni sistem.

Dobra stvar je što se u uzradi Vijetnamci nisu slepo držali H2, pa nemamo jeftinu imitaciju, već jednostavno motocikl inspirisan žestokim Japancem.

Izvor: MotoBerza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *