OSMOMARTOVSKA IZNENAĐENJA DOMAĆEG TRGOVAČKOG LANCA TROPIC

Objavljeno: 8.3.2018.


Povodom Međunarodnog dana žena domaći trgovački lanac Tropic u svojim centrima priredio je niz aktivnosti pod nazivom “Damama od srca”, za pripadnice nježnijeg pola.
Svaka dama širom mreže Tropic trgovina obradovana je simboličnim poklonom – domaćim keksićima i prigodnim osmomartovskim porukama. One nešto srećnije ruke, koje su se prethodnih dana prijavile na Tropic Facebook stranici, imale su priliku da se prepuste vještoj ruci profesionalnih šminkera u kutku ljepote u Tropic centrima Banja Luka i Bijeljina te u Tropic marketu Prijedor Urije.

Veliku ulogu u ovogodišnjem osmomartovskom nagrađivanju imali su i oni najmlađi. Preko 140 crteža mališana pristiglih u Tropic centre učinilo je da ovaj trgovački lanac obraduje isto toliko majki.

„Još jedno posebno iznenađenje pripremili smo za sve zaposlene žene u prijedorskim vrtićima i osnovnim školama, koje smo danas obradovali ružama i kuponima za popust prilikom kupovine u Tropic marketu Prijedor Urije, čime smo izazvali mnogo osmijeha i pozitivnih reakcija Prijedorčanki,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

dav

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *