Nježna koža leđa

Objavljeno: 23.2.2018.


Posle tuširanja nahranite kožu celog tela hidratantnim losionom, uključujući i leđa. Olakšajte negu leđa praktičnim pomagalima kojima ćete ih lakše dohvatiti
Iako je još uvek zima i zakopčani ste do grla, sigurno znate da će se rezultati redovne nege kože, ne samo lica već i tela videti već sa prvim prolećnim zracima sunca. Čini se da su leđa pomalo zapostavljena u svakodnevnoj nezi jer ih je teže dohvatiti nego druge delove tela. Posle tuširanja nahranite kožu celog tela hidratantnim losionom, uključujući i leđa. Olakšajte negu leđa praktičnim pomagalima kojima ćete ih lakše dohvatiti, sunđerima za pranje leđa i leđnim masažerima za nanošenje kreme.

Jednom do dvaput nedeljno uradite piling kako bi koža “prodisala”. Ako imate masnu kožu, izbegavajte masna mleka i ulja, a dajte prednost laganim hidratantnim losionima. Tretmani za negu tela poput masaže, pilinga i maski nisu korisni samo za dubinsku negu kože nego i za opuštanje. Vašim leđima su potrebne i aktivne vežbe, poput plivanja, joge ili hodanja, koje jačaju mišiće i sprečavaju bolove u leđima. I, naravno, nemojte da zaboravite na pravilno držanje!

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *