Šta sve znamo o Avendžersima 4?

Objavljeno: 15.2.2018.


Film “Avengers- Infinity War” konačno stiže u bioskope 4. maja, što znači da smo na manje od tri meseca od verovatno najočekivanijeg superherojskog filma ikada
Film “Avengers- Infinity War” konačno stiže u bioskope 4. maja, što znači da smo na manje od tri meseca od verovatno najočekivanijeg superherojskog filma ikada.

Kako piše IGN Adria, to, naravno, podrazumeva i radoznalost fanova oko sledećeg filma, neimenovanih Avengersa 4. Na kraju krajeva, i mi se pitamo: Šta je sledeće?

Ono što svakako znamo jeste da nas čekaju “Ant man and The Wasp” između trećeg i četvrtog filma, kao i da su se braća Ruso vratila za rediteljske stolice i u četvrtim Avendžersima, zajedno sa većinom postave iz Infiniti Vor-a, ispred i iza kamera.

Ipak, o samom četvrtom filmu ne znamo puno, što je logično jer ni o trećem se nije mnogo toga otkrilo, osim da će Tanos sakupiti sve Infiniti kamenčiće i da će biti potreban kompletan MCU da ga zaustavi. Šta će preostati nakon te bitke, najveći je znak pitanja. Avendžersi 4 premijeru će imati 3. maja 2019. godine, i evo šta smo o njima uspeli da sakupimo. Čuvajte se potencijalnih spojlera!

Avengers- Infinity Wa – drugi deo je ono što smo dobili 2014. godine kao najavu epskog samita MCU-a. Situacija se, međutim, promenila, a postoji realna mogućnost da na kraju Infiniti Vor-a dobijemo “Avendžersi će se vratiti u Avendžers: Naslov koji Čekamo”.

Predsednik Marvel Studija, Kevin Fejdž, sugerisao je da bi sam naslov Avendžersa 4 mogao biti spojler koji bi otkrio previše o samom Infiniti Voru. Pokušao je da se “predomisli” po tom pitanju objasnivši da je “ta rečenica preozbiljno shvaćena”, ali čak i Fejdž može ponekad da se izleti, živ je čovek.

Tako je govorio Kris Evans, čiji ugovor sa Marvelom tehnički ističe nakon Infiniti Vor-a, ali objasnio je da je ostanak u 4. delu “logičan potez”, kao i da će 4. deo “završiti priču”. Odavno se bojimo da će sigurno završiti njegovu priču kao Stiva Rodžersa.

I Krisu Hemsvort ugovor ističe, ali on svakako želi da ostane u MCU, štaviše izjasnio se rekavši da bi se “radio vratio kada bi dobio mogućnost”.

Osicu nećemo videti u Infiniti Vor-u ali će sigurno zujati okolo u Četvorci, što je Evandželin Lili i potvrdila. Namera je da njen lik dobije svoju „premijeru“ u Ant-Man i d Vosp.

Bri Larson ćemo možda videti i u Infiniti Vor-u, makar kao deo jedne od „after-kredits“ scena. Njeno pojavljivanje je strogo čuvana tajna, ali pored sopstvenog filma, sigurno ćemo je videti u Avendžersima 4.

Kapetan Amerika će se u Avendžersima 4 pojaviti u starom kostimu. Možda je flešbak, možda je vraćanje korenima, ali fotografija sa seta je ovo najavila. Svi znamo da je flepbek obično deo kompozicije tragedije, ali bolje da prestanemo da unapred zakopavamo nesretnog Rodžersa, neprijatno je.

Ovo može biti potencijalni spojler. Džeremi Rener je takođe viđen na setu u drugačijem kostimu, a fanovi su ga odmah uporedili sa kostimom Ronina, jednog od (super)herojskih identiteta koje je Hovki neko vreme praktikovao.

Spekuliše se o velikim promenama nakon Avendžersa 4 kao finala treće i početka četvrte faze MCU filmova, što nam govori da će Avendžersi 4 sami po sebi biti temelj za novu eru superherojskog žanra.

Tu novu eru započeće najmlađi Marvelov heroj, Piter Parker. Novi Spajdermen stiže maltene odmah posle Avendžersa 4 i to ne samo u smislu blizine premijera filmova, već i same radnje. Producentkinja Amy Pascal izjavila je da “nastavak Spajdija počinje bukvalno nekoliko minuta nakon što se završi priča u Četvorci.”

Čemu se vi najviše nadate u Avendžersima 4? Da li ćemo se zaista pozdraviti sa nekim likovima koje smo zavoleli u proteklih deset godina? Ko je podoban da ih zameni? Ostavite nam predloge u komentarima!

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *