Bivši ljubavnici viđeni opet zajedno: Druženje ili obnova romanse?

Objavljeno: 15.2.2018.


Njihov raskid pre pet godina bio je dramatičan i bolan, kolege iz filma “Saga: Sumrak” završile su na najgori način. Njena prevara bila je razdor, a sada su ih fanovi videli u zajedničkoj šetnji i piću u baru. Da li su Kristin Stjuart i Robert Patison opet zajedno?
Naime, zvanične potvrde ni izlaska, pomirenja ili nove romanse nema, kao ni slika, ali na društvenim mrežama pojavile su se objave fanova koji nisu odoleli da objave da su ih videli zajedno u Los Anđelesu.

Komenatri obožavalaca odmah su usledili, kao i navijanje da bi njih dvoje mogli opet da budu zajedno mada su Kristin i Robert u izlasku delovali više prijateljski, kao drug i drugarica u neobaveznom ćaskanju.

Kristin posle Roberta nije javno izlazila sa muškarcima, a strani mediji često su pisali o njenom sklonosti ka ženama. Navodno je imala ljubavni odnos sa manekenkom Stelom Maksvel.

Kristin i Robert su bili zajedno skoro četiri godine. Veza koja je započela na filmskom setu bila je jaka i njihove namere bile su ozbiljne.

U periodu između 2008. i 2012. godine živeli su zajedno u kući u Los Anđelesu.

Ali, onda je Kristin “uhvaćena” kako se ljubi sa režiserom Rupertom Sandersom.

Iako je to unelo trzavice u njihov odnos, 2013. su odlučili da definitino prekinu. Rober je vrlo brzo prodao kuću i više nisu sarađivali. Sve do sada.

Foto: Getty
Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *