Ataman: Htio sam da se rukujem sa Željkom – on odbio

Objavljeno: 15.2.2018.


Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman hteo je da se rukuje sa šefom struke Fenerbahčea Željkom Obradovićem, ali je legendarni srpski trener to odbio dva puta.
Već smo pisali da je Obradović odbio da se pozdravi sa stručnim štabom Efesa pred početak njihovog duela u Kupu, a ništa drugačije nije bilo ni na kraju susreta.

Efes je savladao Fenerbahče sa 83:80, a Ataman je posle meča rekao da je on želeo da se rukuje sa srpskim trenerom uprkos velikom neslaganju.

Nije došao da se rukuje. Rekao sam na konferenciji za štampu da je za mene ovaj problem rešen i danas sam hteo da se rukujem sa njim, ali on to nije želeo“, kazao je Ataman za “Eurohoops” posle meča.

Podsećamo, dvojica trenera ušla su u sukob pre nekoliko nedelja kada je Ataman odbio da se pozdravi sa Obradovićem nakon ubedljive pobede Fenera.

Nakon toga je kritikovao Obradovića zbog šamara kapitenu svog tima Melihu Mahmutoluu istakavši čak i da on želi da pređe u Efes zbog toga.

Uoči novog meča Obradović je rekao da ne poštuje one koji njega ne poštuju.

Snimak sa kraja meča kada je Ataman krenuo da se pozdravi sa Obradovićem, ali je ovaj otišao kod sudija da se sa njima rukuje posle čega je i Ataman došao do arbitara da uradi isto.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *