Ana i Rađen neće živeti zajedno u novom stanu!

Objavljeno: 15.2.2018.


Proslavljeni srpski sportista godinama je u braku sa poznatom pevačicom, koju je šira javnost najbolje upoznala putem šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, a sada je rešio da progovori o manje lepim stvarima u njihovom odnosu, navodeći da je daljina mač sa dve oštrice.
Iako se tokom prethodnih nekoliko meseci spekulisalo o Aninom preseljenju u Moskvu, u kojoj Nikola od nedavno živi zbog profesionalnog angažmana, vaterpolista je odlučio da sa svima podeli da su odustali od te ideje.


FOTO: ZORANA JEVTIĆ

“Kao i svaki brak, i naš ima uspona i padova. Mislim da je razdvojenost mač sa dve oštrice. Ana i ja biramo da zajedničko vreme, bilo da smo u Moskvi ili Beogradu, provedemo na najkvalitetniji način”, rekao je Nikola Rađen (33), dok se priče o njihovom razvodu često pojavljuju u javnosti.

“Kao i o bilo kojoj drugoj važnoj temi, supruga i ja dugo smo razgovarali o potencijalnom preseljenju, ali na kraju smo zaključili da to trenutno nije izvodljivo”, dodao je on o zajedničkom životu sa Anom Kokić (34), do kog ipak neće doći u skorašnjem vremenskom periodu.

Podsetimo, Ana i Nikola imaju dve ćerke, Ninu i Teu, a ove godine proslaviće deceniju bračne zajednice.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Izvor: Kurir/Blic

Foto: Marina Lopičić

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *