Tim Kuk objasnio zašto nikada nećete kročiti u zgradu Apple-a

Objavljeno: 14.2.2018.


Apple je nedavno završio gradnju zgrade vredne pet milijardi dolara zvane Apple Park. Neki ga nazivaju arhitektonskom znamenitošću. Ipak, nezaspoleni neće moći da uđu unutar parka, a Apple ni ne razmišlja o toj opciji.
Na nedavnom sastanku Apple-a sa investitorima i akcionarima u teatru Stiva Džobsa, Tima Kuka su pitali kada će moći da uđu i prošetaju novim Apple parkom. Odgovor je nikada.

“Ne možemo da otvorimo glavnu zgradu za obilaske zato što u njoj postoji mnogo poverljivih stvari. Nismo napravili Apple park za druge ljude. Mislim da su kritike te odluke bizarne, ali nije to napravljeno za vas. Ja znam kako radimo, vi ne znate“, rekao je aludirajući na one koje je ova odluka uvredila.

foto: getty

Pitate se šta sa onima koji imaju sastanke u Apple-u i moraju da posećuju zgradu?

Doći će na sastanak ali im neće biti dozvoljeno da se previše šetkaju po zgradi.

Zanimljivo je i da su sve fotografije zaposlenih koji su slikali unutrašnjost nove zgrade obrisane i uklonjene sa društvenih mreža.

Ali, nije da Apple nije mislio na svoje fanove – prekoputa ulice se nalazi novi kampus za turiste koji poseduje Apple store, kafić i mnogo stvari posvećenih najpoznatijoj jabuci na svetu.

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *