Messenger spremio iznenađenje za parove: Stižu nove opcije

Objavljeno: 14.2.2018.


Neposredno pred Dan zaljubljenih, Facebook je uveo nove opcije u aplikaciji Messenger, koje će se pojavljivati na profilima novih parova.
Neki od noviteta su bezazlene promene u izgledu, dok su neke poprilično iznenađujuće i podsetiće vas da Facebook uvek posmatra i pokušava da dublje kroči u vaše živote. 

Prvo, nakon što ste potvrdili da ste u vezi sa nekim, chat će se automatski otvoriti za oboje, sa gomilom pokretnih srca preko ekrana.

Facebook će zatim ponuditi opciju da se promene podrazumevani emotikoni, boje i nadimci na chatu. Jedna promena koja će biti korisna je da će osoba sa kojom ste u vezi uvek stajati na vrhu liste aktivnih prijatelja.

Automatske opcije za biranje željenih boja i emotikona su Facebookov pokušaj da ih ponude ljudima koji ih možda ne bi našli u moru ostalih podešavanja, ali insistiranje Facebooka na tome da se opcije pojave u trenutku potvrđivanja statusa veze se može posmatrati kao prevelika potreba za pažnjom, piše The Verge

Povrh svega, uvrnuto je da ove promene stižu svaki mesec dana nakon što je direktor Messengera najavio da je aplikacija pretrpana i da je u procesu masovnog pojednostavljivanja.

Foto: Thinkstock

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *