Završava karijeru zbog frakture lobanje

Objavljeno: 13.2.2018.


Igrač Hal Sitija Rajan Mejson moraće da završi karijeru u 26 godini zbog frakture lobanje zadobijene prošle godine protiv Čelsija, javlja BBC.
Dvadesetšetogodišnji vezista morao na operaciju posle stravičnog sudara glavama sa Garijem Kejhilom u januaru prošle godine

Mejson, koji ima jedan meč i za reprezentaciju Engleske, prošao je mlađe kategorije Totenhem Hotspura, ali veći deo karijere je proveo u niželigaškim klubovima sve do transfera u Hal na leto 2016. godine.

Posle saveta specijaliste odlučio sam da se povučem iz profesionalnog fudbala“.

U sudaru sa štoperom ‘Plavaca’ doživeo je frakturu lobanje, posle čega su mu lekari osam minuta ukazivali pomoć na terenu, a zatim je odveden u bolnicu i hitno operisan.

Neumorno sam radio kako bih se vratio na teren. Nažalost, posle saveta eksperta, nemam drugu mogućnost nego da se povučem zbog prirode povrede. Zauvek ću biti zahvalan neverovatnoj mreži ljudi koji su mi pomogli da se oporavim od povrede opasne po život“, naveo je Mejson.

Karijeru počeo 2008. godine na Vajt Hart Lejnu, odnosno igrao na pozajmicama u Jovilu, Donkasteru, Milvolu, Lorijenu i Svindonu.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *