Stiže novi BMW serije 3!

Objavljeno: 13.2.2018.


2018 BMW 3 Series G20 cijena, specifikacije i datum izlaska na tržište
-BMW serije 3, prototip uočenih testiranja
-Stil inspirisan posljednjom serijom BMW 5
-Lagana konstrukcija koja doprinosi povećanju učinkovitosti
-Pojava na tržištu, kraj 2018. godine

BMW je uočen prilikom testiranja nove serije 3 prije njegove konačne pojave i predstavljanja na auto tržištu.
Novi model će po uzoru na poslednju BMW-ovu seriju 5 i 7 obilovati laganom konstrukcijom, kako bi i prostorom i učinkovitošću prevazišao prošle serije ovog brenda.

STIL
Na prvi pogled, prototip ovog automobila na ovim fotografijama izgleda prilično slično kao prošla serija BMW 3, ali ipak pažljivo oko će uočiti nekoliko detalja preuzetih od serije 5. Niz širih bubrežnih rešetki biće okružen agresivnijim i modernijim prednjim svjetlima. Prilikom kočenja, svjetla su podešena tako da neće bacati visok odsjaj na prostoru kao na prošlom modelu, što novu seriju čini da izgleda niže, šire i više sportski – naročito kada je riječ o seriji M Sport.

Photo by: bmwofsanantonio.com

ENTERIJER
Ovdje nije samo riječ o preuzimanju najboljih finesa i detalja serije 5, nego i udobnosti i reorganizaciji kabine automobila.
Sistem ekrana, šireg od prethodnog će se upariti s digitalnim upravljačkim zaslonom, umjesto konvencionalnih analognih tipki kao što je bio slučaj sa prethodnikom serije 3.
Očekuje se da će BMW-ov izvrsni iDrive sustav doći s revidiranom grafikom i nekim ljepšim gestualnim kontrolama – baš kao u slučaju luksuzne serije sedam.
Nadolazeća serija 3 usmjerena je na podršku povećanja unutrašnjeg prostora automobila.
Kao rezultat, putnici koji sjede na zadnjem sjedištu automobila imaće veći komfor nego u starom modelu, dok će prostor prtljažnika biti veći za preko 480l kapaciteta nego što ima prethodnik.

2018 Bmw Series 3 Price and Release date – 2018 Car Review

MOTOR I VOŽNJA
S obzirom da je u pogledu eksterijera došlo do značajnih promjena, ipak do drastične promjene motora neće doći.
U prodaji će se naći veliki izbor jačih i slabijih benzinaca kao i dizelaša, od štedljivog hibridnog modela do zastrašujućeg modela M3 koji se može pohvaliti sa dvostrukim turbo šest-cilindarskim motorom koji proizvodi više od 460 KS.
Ukoliko većinu vremena provodite u automobilu i na autoputevima, onda je za vas svakako jedan od BMW-ovih dizelaša kao i uživanje u novoj autonomnoj tehnologiji četverotočkaša koja će svako naprezanje u toku vožnje minimalizovati. Cilj ove tehnologije je da može ubrzati, kočiti i čak upravljati za vas u otežanom prometu.

Photo by Luxurycarsdesign.com

 

CIJENA I DATUM IZLASKA NA TRŽIŠTE

Ljubitelji serije 3 moraće sačekati kraj ove godine kako bi stekli utisak o novom izgledu i karakteristikama.
Nakon predstavljanja javnosti, očekuje se njegovo ubrzo pojavljivanje u auto salonima.
Za ovog ljepotana predviđena cijena je oko 30.000,00e, a trenutak kada ćete ga konačno moći parkirati u  vašoj garaži je početak naredne godine.

 

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *