Radi Manojlović političar kupovao poklone!

Objavljeno: 13.2.2018.


Otkrivena afera!
Jedna od najzgodnijih srpskih pjevačica Rada Manojlović našla se u nezgodnoj situaciji i to zbog izvjesnog političara, koji nije htio da je ostavi na miru!

– Rada je jedna od omiljenih pevačica naših političara. Svi je cene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Verujte da njega ne zanima ni to što je u srećnoj vezi s Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre pola godine na jednom privatnom veselju gde je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je dala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udavara – kaže dobro obaviješten izvor i dodaje da je pjevačica poludila kada je nedavno od njega dobila veoma skup poklon na kućnu adresu:

– Čim je videla od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu, i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon.

Instagram: @radamanojlovic

Političara to nije spriječilo da nastavi da je proganja.

 Danima ju je zvao, ali ona nije htela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške reči – Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga na svoje mesto. Objasnila mu je da je u srećnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim – završava izvor za medije.

– Jao, ne želim da pričam na tu temu, imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu – bila je izričita pjevačica.

 

Preuzeto sa portala: Svet.rs

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *