Kako da dostignete najviši rang u Call of Duty, a da ne ispalite ni metak

Objavljeno: 13.2.2018.


Skupljanje i grindanje nivoa je prilično čest cilj u Call of Duty multiplejeru, međutim jednom YouTuberu je pošlo za rukom da postane prvi igrač koji je dostigao ultimativni “Master Prestige” rang u WWII a da nije ispalio nijedan metak.
Postizanje Master Prestige ranga nije lak zadatak, jer postoji 55 nivoa u Call of Duty: WWII multiplejeru koje je potrebno dostići pre ulaska u Prestige Mode. Nakon ovoga Prestige je potrebno prelaziti iznova i iznova dok ne dostignete 11 nivo za Master Prestige. Nakon ovoga iskustvene poene možete dobijati sve do nivoa 1000, ali s tim što se vaš rang ne menja.

I pored toga što levelovanje deluje komplikovano i obeshrabrujuće, čak i ukoliko pored sebe imate moćne puške/mitraljeze dugog dometa, jedan igrač je odlučio da sve podigne na još viši nivo. TheseKnivesOnly, YouTuber i član KARNAGE klana, je pred sebe postavio izazov da svaki Call of Duty naslov prelazi u borbi “prsa u prsa” uz korišćenje samo noževa.

TheseKnivesOnly je dokumentovao svoj put do Master Prestige nivoa/ranga, pokazujući sposobnost da se kroz bojno polje probija samo uz pomoć bacanja noževa i drugih oružja kratkog dometa. On je objavio video za svaki Prestige rang, uz opširnu statistiku i oružja koje je koristio.

U pratećem videu je moguće videti kratku montažu najzanimljivijih akcija tokom njegovog gejmpleja, u okviru kojeg je ostvario 32.000 ubistava, do Master Prestige statusa. Kompletne vodiče i klipove možete pogledati na njegovom YouTube kanalu.

Izvor: Kotaku

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *