Underground Racing prodaje Lamborghini Huracan koji ima 2.500 konjskih snaga

Objavljeno: 14.1.2018.


Tjunerska kompanija Underground Racing je na prodaju stavila veoma specijnu verziju modela Lamborghini Huracan sa nenormalnom snagom.
Ovaj automobil je napravljen 2015. godine i prešao je svega 1.421 kilometar, od čega je veći deo pređen prilikom testiranja. 

Huracan je dobio dve turbine, koje zajedno sa drugim modifikacijama, agregatu omogućavaju da proizvodi duplo više od svojih originalnih 1.200 konjskih snaga. Kada je rezervoar napunjen gorivom koje se koristi za trke, ova tjunerska kompanija navodi da agregat superautomobila proizvodi čak 2.500 konjskih snaga.

Nažalost, kompanija nije otkrila nikakve informacije o performansama, tako da nemamo predstavu koliko je vremena potrebno ovom modelu da ubrza od 0 do 100 km/h, niti koja mu je maksimalna brzina.

Međutim, tokom 2016. godine, još jedan Huracan kojeg je tjunirala ova kompanija je dostigao maksimalnu brzinu od 398 km/h na stazi dužine 800 metara sa regularnim pneumaticima, dok je model Audi R8, sa otprilike istom količinom snage postigao brzinu od 393 km/h.

Još jedna stvar koju Underground Racing nije htela da otkirje jeste cena po kojoj se prodaje ovaj model. Mada, ako je neko stvarno zainteresovan za njegovu kupovinu, ne sumnjamo da će naći načina da cenu sazna.

Izvor: VreleGume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *