Stručnjak za govor tijela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para

Objavljeno: 14.1.2018.


U braku su punih 70 godina, a svoju ljubav započeli su u ranoj mladosti, kada je Elizabeti II bilo samo 13 godina. Ipak, iako britanski kraljevski par nikada nećete videti u intimnim trenucima, to ne znači da između dvoje njih nema ljubavi.
Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II i njenog supruga princa Filipa. 

Posmatrajući njihov govor tela, došle su do zanimljivih zaključaka.

Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi ukazuju na to da su i dalje prilično posvećeni jedno drugom. 

Par je u decembru 2017. proslavio 70 godina braka, ali se njihova međusobna privrženost do sada nije menjala. 

Vud i Kob ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno, kraljica zbog svog važnog statusa i titule koju decenijama nosi oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.

Foto: Gettyimages

Zato u javnim nastupima uvek možemo da vidimo kako hodaju jedno iza drugog; ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne previše ispred. Isto tako se na svim istorijskim snimcima može videti kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što ukazuje na to da i danas, nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici, nisu dosadili jedno drugom jesu česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *