GTA Online zabilježio rekordan broj igrača u decembru

Objavljeno: 14.1.2018.


Grand Theft Auto V sa svojim dodatkom GTA Online su i nakon više od 4 godine od izlaska ostali veoma popularni i nastavljaju da obaraju rekorde.
U prošloj godini je GTA V zabeležio preko 85 miliona prodatih primeraka i time je postao najprodavanija igra svih vremena u Sjedinjenim Američkim Državama. Dok je prethodnog meseca, u decembru, imao neverovatno veliki broj igrača, koji Rockstar nije video u igri od samog izlaska igre. 

Nažalost, Rockstar Games nije otkrio tačan broj igrača koji su se našli u igri, već je sa predstavljanjem novog vozila i drugih dodataka izneo da je 2017. godina bila jedna od najuspešnijih za GTA Online, koju je krunisao epski decembar koji je video više igrača nego u prethodne 4 godine”.

Za porast igrača je delom odgovorno i dodavanje najvećeg apdejta do sada koji je doneo i novu Heist misiju, kao i sezonski sadržaj, koji je Los Santos ukrasio snežnim pokrivačem. 

Novo vozilo, Lampadati Viseris, i pored velike brzine donosi i mogućnost nadogradnje sa dva automatska oružja. Rockstar je takođe izneo da je pred igračima period sa velikim brojem novina i modovima igranja.

Foto: Youtube/Screenshot

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *