Darko Lazić šmrkao u mom WC?!

Objavljeno: 14.1.2018.


Pevač Darko Lazić, posle videa na kojem se vidi kako pevač uvlači beli prah u nozdrve, pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći. Krunićeva je otkriva da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i rekla je da je […]
Pevač Darko Lazić, posle videa na kojem se vidi kako pevač uvlači beli prah u nozdrve, pre izvesnog vremena je dovođen u vezu sa rijaliti učesnicom Jelenom Krunić, u čijem je stanu, navodno, provodio noći.

Krunićeva je otkriva da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i rekla je da je ona bila svedok njegovog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

FOTO: PRINTSCREEN

“Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče”, počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

“On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun”, uverava Jelena.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu”, kaže Jelena.

Podsećamo, Darko je prošle godine u jednoj emisiji demantovao da je bio u ljubavi sa Jelenom Krunić i rijaliti učesnicu je nazvao običnom igračicom, što je nju mnogo razočaralo. Nakon te njegove izjave Darko i Jelena su izgubili kontakt. Ana i Darko povodom tvrdnji Jelene Krunić, kao i prethodnih dana, ostali su nedostupni za komentar.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Izvor: Kurir

Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *