Ivanović: Džaba i džak novca, hoću u Partizan!

Objavljeno: 13.1.2018.


Četvrti strelac Superlige Srbije Đorđe Ivanović istakao je za nvosadski “Dnevnik” da želi da pređe iz Spartaka u Partizan.
Ivanovićev transfer u Humsku je najavljen u četvrtak kao gotova stvar, da bi se nakon toga iz Spartaka oglasili da imaju dosta ponuda i iz inostranstva.

“Partizan je u fokusu mog interesovanja, jer mislim da mogu u timu iz Beograda da se izborim za svoje mesto. Naravno, velika mi je želja i da igram Evropu, tako da dilemu nemam”,

“Voleo bih da već u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja želja je da obučem dres Partizana. Već dva puta su se našli ljudi iz crno-belog tabora i Spartaka ŽK, ali nisu pronašli zajednički jezik po pitanju obeštećenja koje bi pripalo mom sadašnjem klubu. Nadam se, ipak. da će, do toga doći u danima koji slede. Partizan je u fokusu mog interesovanja, jer mislim da u timu iz Beograda mogu da se izborim za svoje mesto. Naravno, velika mi je želja i da igram Evropu, tako da dilemu nemam. Znam za ponude nekih inostranih klubova, ali se valjda i ja nešto pitam…“, jasan je Ivanović za “Dnevnik”.

Kao potencijalne destinacije za strelca 11 golova u protekloj polusezoni Superlige pominju se Poljska, Portugalija, Španija…

“Džaba je da dobijem i džak novca, ako me to neće učiniti srećnim i ako mi neće omogućiti da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negde mogao odmah da igram, ili bih morao da čekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da ću u toj borbi uspeti. Želim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogućio i da bi za mene bio pun pogodak“, dodao je ofanzivni vezista Spartaka.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *