Vlasnici Modela 3 bijesni – gde je alkantara?

Objavljeno: 12.1.2018.


Tesla je konačno počela masovnije da isporučuje Model 3 novim vlasnicima, ali nisu svi sa osmehom na licu dočekali dugo željenog ljubimca.
Nekoliko kupaca se požalilo na društvenim mrežama što u 5.000 dolara dodatno plaćenom Premium paketu opreme nisu dobili unutrašnjost presvučena alkantarom, kako su očekivali.

Iako se na sajtu Tesle za Model 3 ističe da premium paket obuhvata “sedišta sa grejanjem i vrhunske kabinske materijale, uključujući drvenu dekoraciju i USB priključke na zadnjoj klupi”, te se nigde ne naglašava konkretno alkantara kao taj “vrhunski materijal”, kompanija je zbunila svoje kupce reklamnim fotografijama na kojima je materijal enterijera ličio na alkantaru.

Novi vlasnici Modela 3 su besni jer se alkantara nalazi u vozilima koja su isporučivana u prethodnom periodu, pa su se pojavile i glasine da je Tesla raskinula ugovor sa dobavljačem alkantare posle svega 2.000 proizvedenih jedinica.

Drugi problem u najavi je pitanje kakav materijal Tesla koristi za enterijer Modela 3 za kupce verzija bez premium opreme, koji će tek biti isporučivani, ako premium paket ne podrazumeva alkantaru, već jeftiniji sintetički materijal.

U svakom slučaju, ovaj situacija je lako mogla biti izbegnuta da je uspostavljena bolja komunikacija i pre svega realniji prikaz modela zainteresovanim kupcima.

Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *