Tavamba: Premijer liga broj 1, mogu i u Njemačku

Objavljeno: 12.1.2018.


Leandre Tavamba izjavio je da je Partizan dovoljno dobar klub za njegove ambicije, ali da ne krije da bi želeo da zaigra u jednoj od pet najjačih evropskih liga
Zadovoljan sam prošlom godinom koja je bila veoma dobra za mene, a u novoj želim da bude još bolja. Kao fudbaleru imponuju mi ponude iz inostranstva, ali najvažnije su mi moje igre u ovom trenutku. Partizan je dovoljno dobar klub za mene, ali kada bih odlazio to bi bilo sigurno u ekipe koje su na višem nivou od crno-belih poput onih iz Engleske, Nemačke ili Italije. Najviše mi odgovara Premijer liga, smatram da je najkvalitenija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi” izjavio je prvotimac Partizana i čestitao svim navijačima kluba 2018. godinu, poželevši još više uspeha nego u prethodnoj.

Kamerunski napadač istakao je da najviše ceni kvalitete prvotimca Mančester Sitija Jaje Turea, ali da je za njegovu poziciju u timu najbolji njegov zemljak Samjuel Eto.

Volim da gledam Jaju Turea, igrača veoma izraženih fizičkih karakteristika i samopouzdanja koji može da pokrije više pozicija u timu, a kada je reč o mojoj poziciji Samjuel Eto je najbolji je primer za mene i ako ga budem sledio njega biću na željenom nivou“, poručio je Tavamba.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *