Prodajno pakovanje otkriva Galaxy S9 specifikacije

Objavljeno: 12.1.2018.


Samsung Galaxy S9 stiže narednog meseca, tokom MWC 2018 sajma, ali sada imamo potvrdu specifikacija nakon što je procurela fotografija prodajnog pakovanja uređaja. 
Iako najveći deo specifikacija izgleda slično aktuelnom Galaxy S8 modelu, tu je i nekoliko zanimljivih dodataka – stereo zvučnici i varijabilni ovori blende za Dual Pixel 12MP kameru. Na pakovanju stoji f/1.5 / f/2.4 za otvore blende, što sugeriše da će Samsung implementirali varijabilne vrednosti, poput onoga na Samsung W2018 modelu.

Premijum telefon sa varijabilnim otvorom blende nije viđen još od M8910 Pixon12 i Nokia N86 telefona, ali moguće je da je Samsung našao korisnu upotrebu funkcije.

Kamera će takođe imati mogućnost snimanja Super Slow-mo videa, tako da bismo konačno mogli imati 1000fps video. Još jedan zanimljiva funkcija je dodatak stereo zvučnika, koje donosi AKG.

Ostatak specifikacija na pakovanju uključuje Super AMOLED panel sa Quad HD+ rezolucijom (1440 x 2960p), 4GB RAM-a, 64GB internog skladišnog prostora, prednju kameru od 8MP. Tu je i podrška za bežično punjenje i IP68 sertifikacija za zaštitu od vode i prašine.

Izvor. Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *