LG će predstavljati nove telefone po potrebi, a ne uvijek kada to čine i rivali

Objavljeno: 12.1.2018.


LG planira da osveži brend svoje premijum G serije telefona, međutim, izgleda da južnokorejska kompanija ima nameru da dodatno rekonstruiše svoj način poslovanja i objave telefona.
Mobilna divizija kompanije je na gubitku 10 tromesečja unazad i izgleda da je LG konačno spreman da uvede neke promene.

Čo Seong-jin, potpredsednik i CEO kompanije LG Electronics, tokom CES sajma je objavio neke zanimljive informacije o budućoj mobilnoj strategiji kompanije, kao i o tome kada će biti objavljen naredni premijum telefon.

“Predstavićemo novi smartfon kada to bude bilo potrebno. Ali to nećemo uraditi samo zbog toga što su naši rivali predsatvili svoj novi telefon. Plan je da se postojeći modeli zadrže duže, tako što će biti objavljeno više varijanti G i V serije telefona”, istakao je Seong-jin.

LG je tradicionalno objavljivao nove uređaje okvirno kada i veliki rival Samsung, mada ova najava ne znači da nove premijum LG G7 (ili pod novim brendom) i LG V40 modele nećemo videti tokom 2018. godine. Zanimljivo je da je LG CEO u intervjuu novi uređaj i dalje označavao pod G serijom, ali je ovo svakako bilo formalno, jer je rebrend linije telefona još uvek u toku, zajedno sa drugim izmenama u mobilnom sektoru kompanije.

Izvor: LG

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *