Džek Vajt objavio prvu pesmu sa novog albuma

Objavljeno: 12.1.2018.


Američki rok multiinstrumentalista Džek Vajt objavio je novi singl “Connected by Love“ ispraćen atraktivnim video spotom. Pomenuti singl će biti deo dugo očekivanog albuma “Boarding House Reach“, saopšteno je iz izdavačke kuće Lampshade Media. Pored pesme “Connected by Love“ na singlu se našla još jedna kompozicija sa predstojećeg albuma, “Respect Commander” koja donosi sasvim drugačiju […]
Američki rok multiinstrumentalista Džek Vajt objavio je novi singl “Connected by Love“ ispraćen atraktivnim video spotom. Pomenuti singl će biti deo dugo očekivanog albuma “Boarding House Reach“, saopšteno je iz izdavačke kuće Lampshade Media.

Pored pesme “Connected by Love“ na singlu se našla još jedna kompozicija sa predstojećeg albuma, “Respect Commander” koja donosi sasvim drugačiju atmosferu. Sudeći po promotivnom spotu, koji je Džek Vajt objavio pre nešto manje od mesec dana, jasno je da će na izdanju biti još varijacija i fuzije žanrova, što ovom muzičaru nije strano.

Izvor: YouTube/JackWhiteVEVO

Osvežen novom postavom, koja svoje korene vuče iz hip-hop, r’n’ba, soul i fank muzike, Džek Vajt se ovog puta okrenuo akustičnoj gitari, sintisajezeru i naravno vokalima.

Album je sniman Njujorku, Los Anđelesu i Nešvilu, a izvrši producent je niko drugi do Džek Vajt.

Datum objavljivanja albuma još nije obelodanjen, ali je poznato da će biti objavljen u sarandnji između Vajtove izdavačke kuće Third Man Records i legendarne britanske kuće XL Recordings.,

Foto: REUTERS/Olivia Harris

Izvor. N1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *