Ford Mustang Bullitt – zvanična premijera na sajmu automobila u Detroitu?

Objavljeno: 11.1.2018.


Po svemu sudeći, Ford planira premijeru iznenađenja za sajam automobila u Detroitu, čiji će glavni akter biti niko drugi do potpuno novi model Bullitt Mustang. 
Naime, neimenovani izvor je otkrio da će novi Bullitt biti predsstavljen na sajmu automobila u Detroitu kao model za 2018. godinu, baš u vreme kada se obeležava i pedesetogodišnjica čuvenog filma Bullitt iz 1968. godine u kojem je glavna uloga bila poverena čuvenom Stivu MekKvinu. Za potrebe ovog filma snimljena je jedna od najpoznatijih scena jurnjave automobilima. Više o filmovima u kojem su pored glumaca glavne zvezde i automobili pogledajte ovde i ovde.

Uprkos ovim glasinama, funkcioner kompanije Ford, Majk Levin, je izjavio da danas nema nikakvih vesti o nijednom Mustangu, ali da mu prija interesovanje koje kod ljudi budi američki omiljeni muscle automobil. 

Uprkos tome što Bullitt Mustang nije među automobilima koje je Ford naveo da će predstaviti ovog meseca, svi znamo da će se njegova zvanična premijera uskoro održati.

Prošlog meseca smo imali prilike da vidimo fotografije ovog modela na snimanju reklame u Čikagu.

Kako saznjemo, novog Bullitt-a će pokretati petolitarski Coyote V8 agregat. On će imati unapređeno vešanje, petokrake felne u crnoj i hrom boji, crvene kočione klipove, Brembo kočnice i Recaro sedišta. 

Izvor: Vrelegume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *