8 znakova da pored sebe imate muškarca koji će vas voljeti zauvijek

Objavljeno: 10.1.2018.


Ako radi ovih 8 stvari, ON je muškarac koji će vas večno voleti!
Neke ljubavi prolaze, a neke su večne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voleti večno? Ovo su 7 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

1. Želi da provodi vreme s vama… jako puno vremena

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas šta biste želeli da radite (vas dvoje zajedno, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da ne namerava da prestane da vas voli.

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da o tome prethodno ne razgovara s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne, stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

4. Ne flertuje s drugim ženama

Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao da flertuje s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

5. Voli da razgovara s vama o budućnosti

Muškarci i kada vole ženu znaju da strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome da razgovara s vama, znači da će vas voleti zauvek. Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.

6. ”Hvali” se s vama

Obožava da vas ”pokazuje” svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da ceo svet to zna.

7. Učiniće sve da se osećate posebno

Ne samo da vas on tretira kao kraljicu – on želi da vas tretira kao kraljicu i da vas usrećuje svaki dan. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat kada vas boli, priprema vam večeru kada ste umorni… Brinuti se za vas jedan mu je od najvažnijih prioriteta. Naravno, takvo ophođenje zahteva i dosta truda s njegove strane i nekad mu se može činiti kao zadatak koji mora da obavi, ali ni tada ne skida osmeh s lica. I uvek je nasmejan kada je s vama… Jer vi ste ona prava.

8. Podržava vaše ciljeve

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da budete uspešna i ostvarena žena nego vas podržava u svemu što želite da uradite. Uvek je uz vas kada vam zatreba savet i pomoć jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i da bude uz vas kada se to i desi.

Izvor: Cosmopolitan

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *