ModDB odabrao najbolji mod u 2017. godini

Objavljeno: 7.1.2018.


Pored odabira najboljih igara u raznim kategorijama, jedan od najvećih sajtova, ModDB je proglasio najbolji mod u protekloj godini po glasovima članova, i to je Brutal DooM.
Brutal Doom je titulu odneo sasvim pošteno, pošto moderi od 2012. godine naporno rade na dodavanju novog sadržaja i potpuno novih elemenata, koji nisu postojali u eri kada je Doom bio na vrhuncu. Igra sada poseduje još više nasilja, više krvi, egzekucija, animacija, a tu su i nove eksplozije, senke i sve je još napetije nego pre.

Naravno tu je još modova, koji su po kvalitetu tik iza prvog mesta:

Ovaj mod donosi sasvim novo poglavlje priče iz obimnog Star Wars univerzuma u kultni Empire at War. Priča ovde prati događaje nakon bitke za Endor.

Twisted Insurection predstavlja samostalnu igru baziranu u potpunosti na Command & Conquer: Tiberian Sun gde potpuno nova priča sa izmenjenom vremenskom linijom čeka na igrače.

Strategije su veoma zanimljive moderima tako da i ovaj mod za Medieval II: Total War donosi puno novina poput poboljšanja multiplejera i uvođenja novih jedinica i nasumičnih scenarija.

Još jedan mod na listi najboljih modova je vezan za Star Wars: Empire at War, ali on u ovom slučaju igru prilagođava modernom dobu sa boljom grafikom i boljim balansom dok su očuvani oni elementi koji ovu igru čine pravim draguljem.

Ovaj mod za Battle for Middle-earth II: Rise of the Witch King donosi priče iz filmova Pitera Džeksona iz Tolkinovih dela, sa verno prikazanom kulturom, ratnicima i herojima, ali i sa poboljšanim balansom.

Iskusite Morrowind kao nikada do sada sa potpuno novim avanturama, oblastima i skrivenim tajnama. Rebirth mod donosi i niz novih detalja, oružja, oklopa i još dosta toga.

Command & Conquer: Tiberian Sun na top 10 listi poseduje još jedan standalonemod koji ga kombinuje sa nešto mlađim Red Alert i donosi pregršt novih misija i poboljšanja u multiplejeru.

Ovaj mod u AoE III donosi čak 24 novih i unikatnih nacija, zajedno sa poboljšanjima onih postojećih, i novim mapama.

Sa ovom modifikacijom SWAT 4 poštaje još realističniji taktički simulator sa boljom opremom, stopljenim kampanjama, novim misijama i naprednijom veštačkom inteligencijom.

Foto: YouTube screenshot

Izvor: Play

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *