Predserijski Aston Martin DB4 na prodaju

Objavljeno: 20.12.2017.


Britanska kuća Hexagon Classics nedavno je na prodaju ponudila egzotični Aston Martin DB4 iz 1959. godine, čija je samo restauracija koštala preko 250.000 evra!
Ako ste ljubitelj Aston Martina, a naročito njihovih starijih modela, iz ’50-ih i ’60-ih godina prošlog veka, onda će ovaj primerak za vas biti prava poslastica.

Naime, londonska kuća Hexagon Classics od nedavno u svojoj ponudi ima redak Aston Martin DB4, i to predserijski primerak iz 1959. godine, u jednako unikatnoj Blu Scozia teget boji.


Automobil, koji je svojevremeno bio registrovan kao Aston Martinovo test vozila, u potpunosti je restauriran, a povećana mu je i zapremina motora sa 3,7 na 4,2 litre.

Takođe, i enterijer vozila je vraćen u salonsko stanje, gde je maksimalna pažnja posvećena i najsitnijem detalju te je sada, vozilo praktično spremno i za prestižne Concours d’Elegance nastupe.

Prema informacijama Hexagon Classics kuće, samo je restauracija koštala 222.000 britanskih funti, odnosno nešto preko 250.000 evra! Cena ovog retkog automobila dostupna je samo putem direktnog upita…

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *