Nova VW Jetta – Tizer prije zvaničnog predstavljanja na sajmu automobila u Detroitu

Objavljeno: 11.12.2017.


Kompanija Volkswagen je odlučila da nam zagolica maštu predstavljanjem tizer fotografije nove generacije modela VW Jetta, čije je predstavljanje zakazano za sajam automobila u Detroitu sledećeg meseca. 
Tizer fotografija je predstavljena prilikom izlaganja šefa Volkswagenovog odeljenja za Severnu Ameriku, Matijasa Erba. On je najavio da će nova Jetta biti bazirana na MQB platformi koju deli sa modelima Golf i Audi A3.

Zahvaljujući ovoj fotografiji imamo prilike da vidimo kako će otprilike nova Jetta izgledati. Ona će svakako biti elegantnija i dinamičnija od prethodne generacije. Na prednjem delu automobila dominira maska slična onoj kakva se nalazi na modelu Arteon, dok zadnji deo podseća na Audi A3.

Iz kompanije navode da će nova Jetta imati “supermoderan” dizajn, sa “snažnim, upečatljivim i emocionalnim” linijama. Takođe, potvrđeno je da će ona dobiti i R-Line i performantnu GLI verziju, koja će biti predstavljena godinu dana nakon standardnog modela. 

Ispod haube će se naći unapređena verzija agregata zapremine 1,4 litara sa turbo punjačem koji će biti povezan sa osmostepenim automatskim menjačem.

U svakom slučaju, više informacija ćemo imati kada bude održana zvanična premijera, polovinom sledećeg meseca.

Izvor: VreleGume

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *