Oni su nakon prekida shvatili da ne mogu jedno bez drugog

Objavljeno: 8.12.2017.


DRUGA ŠANSA ZA SREĆU Nekim ljudima potrebno je malo više vremena da shvate kako je osoba s kojom su prekinula zapravo ona s kojom žele provesti ostatak svog života
Justin Bieber i Selena Gomez

Bili su u vezi od 2011. do 2014. godine, a često su prekidali. Justin je povezivan s nizom manekenki, a Selena je potražila sreću s The Weekndom. Kako je ta veza okončana, njih dvoje odlučili su svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Brooklyn Beckham i Chloe Moretz

foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Mladi par upoznao se 2014. godine, a vezu su krili dvije godine. Nakon što je javnost saznala za njih, prekinuli su, a od marta ove godine šuška se da su opet u ljubavi.  Iako su više puta snimljeni kako razmjenjuju nježnosti, o svojoj vezi i dalje mudro šute.

Kate Middleton i princ William

foto: Press Association/Pixsell

Omiljeni kraljevski par na početku veze naišao je na prepreke. Počeli su izlaziti 2004, da bi 2007. okončali vezu. Ipak, nakon tri mjeseca shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. U međuvremenu su se vjenčali i čekaju treće dijete.

Liam Harmsworth i Miley Cyrus

foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Zaljubili su se 2009. godine, na setu filma ‘The Last Song’. 2010. im je bila burna, nekoliko puta su se svađali i mirili, da bi u novu godinu ušli kao slobodni ljudi. Ipak, na proljeće 2011. su se pomirili i zaručili, ali su dvije godine kasnije opet prekinuli.

Ljubav su obnovili 2016., a sada se šuška da su se i vjenčali.

 Kit Harington i  Rose Leslie

foto: OConnor/Press Association/PIXSELL

Zvijezde serije ‘Igra prijestolja’ imali su kratku aferu 2012. godine. Dvije godine kasnije  dogodila im se prava ljubav, a ”pale’ su i zaruke.

Megan Fox i Brian Austin Green

foto: Reuters/Pixsell

Popularni glumci zajedno su od 2004. Ljubav je pukla 2009, ali nakon tri godine su se vratili jedno drugom, vjenčali se i dobili dvoje djece. Megan je 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen, a par je nakon toga dobio i treće dijete.

Pink i Carey Hart

foto: PA/Pixsell

Pjevačica i njen odabranik postali su par 2001, zaručili se 2005., a već iduće godine stali pred oltar. Ali 2008. odlučili su se razdvojiti, da bi se nakon manje od godinu dana vratili jedno drugom. Par ima dvoje djece.

Justin Timberlake i Jessica Biel

foto: /Press Association/PIXSELL

Pjevač i glumica zaljubili su se 2007. godine, a nakon četiri godine odlučili su prekinuti. Ipak, ubrzo su se vratili jedno drugom, te početkom 2012. stupili u brak. Imaju sinčića.

Izvor: 24sata

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *