Neumoljiv i nakon smrti: Dejvid Kesidi isključio ćerku iz tastementa

Objavljeno: 8.12.2017.


Pevač i glumac Dejvid Kesidi, nekadašnji idol tinejdžerki, nedavno je preminuo nakon što su mu otkazali bubrezi i jetra.
Iako je Dejvid imao dvoje dece – sina Beja i ćerku, poznatu TV glumicu, Kejti Kesidi, u testamentu je naglasio da sve svoje bogatstvo, tačnije 150.000 dolara, ostavlja isključivo sinu.

-Moja izričita namera je da ne ostavim ništa Ketrin Evelin Kesidi, piše u testamentu uz napomenu da ni ona, ni njeni potomci nikada ništa ne smeju da dobije od njegove zaostavštine, prenosi “Mondo”.

Dejvid i Kejti su već godinama bili u lošim odnosima, naročito zbog pevačevog alkoholizma i demencije od koje je oboleo pre nekoliko godina.

-Nisam bio njen otac. Bio sam njen biološki otac, ali je ja nisam odgajio. Ona ima potpuni drugačiji život. Ponosan sam na nju i teško mi je i da prihvatim koliko godina ima sada, rekao je on u jednom intervjuu za “People” magazin.

Kejti je odrasla uz majku i očuha, a za Dejvida je isticala da joj je više “prijatelj”. Iako nisu bili u najboljim odnosima, glumica je navodno otrčala da bude uz oca nakon vesti o njegovoj hospitalizaciji, a nakon njegove smrti je otkrila da su mu poslednje reči bile: “Toliko uzalud potrošenog vremena.”

Foto: Getty

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *