Fotografije dolazećih fullscreen Xperia telefona

Objavljeno: 8.12.2017.


Pojavile su se fotografije dva nova Xperia telefona, koje karakteriše fulscreen dizajn sa gotovo nevidljivim okvirom oko ekrana.
Fotografije nam donosi GizChina.com, koji je ubeđen da se radi o autentičnim fotografijama uređaja – a ne o renderima.

Primetno je da dva telefona izgledaju drugačije od aktuelnih Xperia modela, ali se razlikuju i međusobno. Jedan od modela ima aktuelni četvrtast Xperia dizajn, sa jedinstvenom matiranom i sjajnom površinom na poleđini. Ovo bi trebalo da je staklo, ispod kojeg se nalazi senzor otiska prsta. Dva kamera modula su neobično razdvojena, što znači da je jedan od senzora depth senzor.

Drugi telefon ima zaobljenije ivice i uniformnu metalnu poleđinu sa senzorom otiska prsta u centru. S gornje leve strane se nalazi sistem sa dve kamere, zajedno sa blicem sa strane. Oba telefona bi trebalo da imaju 5.7-inčni 18:9 displej u 4K rezoluciji: ovo će biti i jedni od prvih modela sa Snapdragon 845 čipom, 6GB RAM-a i Android 8.0 softverom.

Veliko je pitanje da li se radi o autentičnim fotografijama, a sigurno je da ćemo više o dolazećim Sony Xperia uređajima saznati početkom naredne godine, tokom CES i MWC sajmova.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *