Bili su na Zemlji prije nas, biće ovdje i kada mi nestanemo

Objavljeno: 8.12.2017.


Erupcija vulkana napokon će okončati katastrofalnu ideju o zabavnom parku s dinosaurima. Prvi trejler za film ‘Jurassic Park: Fallen Kingdom’ stigao je pred nas
Najavljeni trejler za još jedan (nadamo se) Universalov megahit, ‘Jurassic Park: Fallen Kingdom’, napokon je objavljen. Premda ga se očekivalo tokom jučerašnjeg dana, objavljen je u sitnim noćnim satima današnjeg.

U pitanju je drugi film iz Universalovog reboota franšize ‘Jurski park’, koja je zamrla početkom 2001. godine. Kako ćete moći vidjeti u trejleru, priču već sad možemo naslutiti bez problema. Oboje glavnih likova iz prethodnog filma, Owen Grady (Chris Pratt) i Claire Dearing (Bryce Dallas Howard),vraćaju se u svijet jurskih dinosaura, ‘kako bi ih spasili’.

Ali eruptivni vulkan osujetiće te planove. Premda nismo vidjeli  ljudske negativce, ne sumnjamo kako će se i oni eventualno pojaviti. Ipak, treba uvijek pokazati kako je čovječanstvo najveći negativac.

U filmu ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ glume uz glavne glumce i James Cromwell, Ted Levine (kao stvoren za ulogu negativca), Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones (kao stvoren za ulogu sporednog negativca), Rafe Spall (kao stvoren za ulogu pomoćnika negativaca), dok BD Wong i Jeff Goldblum repriziraju svoje uloge iz prijašnjih filmova o divovskim ‘gušterima’.

J.A. Bayona, reditelj koji nam je dao nekoliko dobrih horora, uhvatio se režije ovog filma. Na produkciji rade Frank Marshall i Pat Crowley sa Stevenom Spielbergom i rediteljem prethodnog nastavka, Colinom Trevorrowom. ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ u kina dolazi krajem srpnja 2019. godine.

Izvor: 24sata

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *