Zbog nikad gipkije Celzijus u teretani je nastao pravi haos

Objavljeno: 7.12.2017.


HIT ‘RAMOS’ Kad Nives kaže ‘vamos’, momci trče kao Ramos, pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući zavidnu plesnu kondiciju i tjelesne atribute koje je isklesala u teretani
Nives Celzijus (35) je nakon višesedmičnog provokativnog najavljivanja predstavila novu pjesmu ‘Ramos’, a u eksplozivnom video spotu pokazala zašto slovi za seksi ikonu regionalne estrade.

Njeni plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njenog novog hita.

– Kad Nives kaže ‘vamos’, momci trče kao Ramos – pjeva atraktivna pjevačica. Usput pokazuje zavidnu kondiciju u plesu i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.

foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

– Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije šta kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus – rekla je pjevačica. Na društvenim mrežama Nives prati preko 300.000 ljudi što je impresivna brojka.

POGLEDAJTE NOVI SPOT:

Decembar je, kao i uvijek, i za Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona doslovno uživa u krcatom rasporedu.

– Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svog rada. Radim doslovno sedam dana u sedmici i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci. Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću iza Nove godine, a do tada punom parom naprijed – kaže Nives.

 
Izvor: 24sata

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *