Istukla supruga pa se odlučila na drastičan potez: Seksi latina više ne može

Objavljeno: 7.12.2017.


Naya Rivera uhapšena je nedavno zbog porodičnog nasilja. Sada je predala papire za razvod.
Naya Rivera nedavno je uhapšena zbog porodičnog nasilja. Nakon što je istukla supruga Ryana Dorseyja, seksi glumica je uhapšena, a iz pritvora ju je potom izbavio svekar. Naravno, porodična drama ima posljedice pa je 30-godišnja glumica predala papire za razvod, a sve zbog nepomirljivih razlika, piše TMZ. Osim toga, zatražila je zajedničko starateljstvo nad njihovim dvogodišnjim sinom Joseyjem.

Kao datum rastanka od supruga, na papirima je navela 24. novembra, dan prije nego je fizički napala svog muža. Da njihov brak ne štima, bilo je jasno i prošle godine u ovo vrijeme, jer je i tada predala papire za razvod. Ipak, 2016. nije bila kobna te se par uspio pomiriti. Nisu uspjeli izgladiti probleme zaista pa je Naya uhapšena 25. novembra, nakon što je istukla Ryana uslijed žestoke svađe kojoj je tema bio njihov sin.

U prijavi je poslije Dorsey naveo da je njegova supruga pila prije svađe. U svađi mu je potom potrgala usnicu, naime, lupila ga je dvaput. Nešto pomirljiviji bio je Ryan ovih dana na Twitteru, kada je naveo da njihov razvod nije reality show te da mole za privatnost. Par se vjenčao 2014. godine u Mexicu, a potom su dobili i sina.

Izvor: Dnevnik

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *