Ibrahimović: Bog je stigao

Objavljeno: 7.12.2017.


Zlatana Ibrahimovića krasi neverovatna harizma, gde god se pojavi dominira svojom pojavom, a izuzetak nije bio ni legendarni Old Traford.
Iako je Mančester junajted i ljudi zaposleni u njemu bio svedok brojnim legendama, dolazak Šveđanina nije ostavio domaćine ravnodušnim.

Kako je izgledao prvi dolazak Šveđanina u Mančester prošlog leta, svetu je otkrio njegov saigrač Huan Mata.

“Kad je stigao, mi (tim) smo bili na pripremama, pa su s njim u trening centru bili samo ekonomi. Nikad ga pre nisu sreli, a on je tip čoveka koji odmah stekne poštovanje zbog način na koji se ponaša. Zlatan je odmerio ekonoma od glave do pete i rekao: “Nadam se da znaš da je Bog stigao”. Ekonomi su drhtali jer nisu znali šta da misle, a onda je on počeo da se smeje s njima. Uvek to radi”, rekao je Mata.

Ibrahimović je odmah postao ključni igrač Junajteda i sa 28 golova prvi strelac tima u sezoni, koju je nažalost završio već u aprilu zbog povrede kolena koja ga je odvojila od terena pola godine.

Nedavno se vratio u tim, pa se očekuje da bude važan faktor “Crvenih đavola” u gradskom derbiju sa Sitijem u nedelju (17:30) na Old Trafordu.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *