Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart u nastavku kultnog „Džumandžija“

Objavljeno: 7.12.2017.


„Džumandži: Dobro došli u džunglu“ je nezavisni nastavak kultnog hita iz 1995. godine u kojem je glavnu ulogu tumačio Robin Vilijams.
Glavne uloge, u ovoj novoj i neverovatnoj avanturi, ovoga puta tumače Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan, a kod nas u bioskope stiže 28. decembra.

Priča o četvoro srednjoškolaca koji sasvim slučajno otkrivaju staru video-igru za koju nikada ranije nisu čuli. U želji da saznaju o čemu se radi, pokreću konzolu i bivaju uvučeni u zabavan, ali i opasan svet Džumandži avanture, ispunjen egzotičnom džunglom, teškim preprekama i odlukama, zabavnim negativcima, sjajnim vratolomijama i duhovitim opaskama.

Međutim, da bi se vratili u stvarni svet, moraće da nauče kako da sarađuju međusobno, ne samo da bi pobedili igru već i sebe i svoje strahove. Jer ako ne uspeju, ostaće zarobljeni unutar Džumandžija zauvek.

Spensera, Betani, Entonija i Martu, četvoro srednjoškolaca koji pronalaze davno zaboravljenu video-igru, tumače mladi glumci Aleks Vulf, Medison Ajsmen, Serdarijus Blejn i Morgan Tarner.

Međutim, njihove heroje unutar Džumandžija tumače daleko poznatija imena: Dvejn Džonson zvani Rok je bioskopskoj publici najpoznatiji po ulozi Luka Hobsa, tajnog agenta u poslednja tri nastavka Paklenih ulica.

Džek Blek je verovatno najpoznatiji kao glas šeprtljastog kung-fu pande Poa u animiranom serijalu Kung-fu panda i kao predvodnik duhovitog muzičkog rok dua „Tenejšes Di“.

Kevin Hart je svoju karijeru započeo kao stendap komičar da bi ubrzo počeo da dobija uloge u filmovima. Jedna od prvih uloga mu je bila u trećem i četvrtom delu čuvene franšize Mrak film.

Karen Džilijan je svoju glumačku karijeru započela u kultnom britanskom serijalu Doktor Hu, da bi ubrzo prešla u Holivud i dobila priliku da pokaže šta ume u hororu Majka Flenegana Ogledalo smrti iz 2013. godine. Usledile su uloge u hitovima Čuvari galaksije i Opklada veka.

Ovoj sjajnoj ekipi se priključio i nekadašnji član boj benda „Džonas braders“ – Nik Džonas. Po prestanku bavljenja muzikom, Nik se posvetio glumačkoj karijeri uglavnom kao sporedni lik u nizu TV serija, poput drame Kraljevstvo i u veoma popularnoj tinejdžerskoj seriji Kraljice vriska.

Sva pomenuta imena obećavaju odličnu zabavu i nezaboravan provod u nezavisnom nastavku zvanom Džumandži: Dobro došli u džunglu.

Izvor. RTS

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *