Željko otkrio kako rješava nesuglasice sa Jovanom!

Objavljeno: 6.12.2017.


Pevač je priznao kako sa svojom lepšom polovinom rešava probleme i nesuglasice.  Željko Joksimović poslednjih meseci nema predaha, a pored toga što je postao otac bliznakinja Ane i Srne otkrio je detalje o privatnom životu. Supruga Jovana i vi ste veoma uspešni. Usvajate li neki njen savet i ko popusti kada dođe do nesuglasica? – Mi […]
Pevač je priznao kako sa svojom lepšom polovinom rešava probleme i nesuglasice.

 Željko Joksimović poslednjih meseci nema predaha, a pored toga što je postao otac bliznakinja Ane i Srne otkrio je detalje o privatnom životu.

Supruga Jovana i vi ste veoma uspešni. Usvajate li neki njen savet i ko popusti kada dođe do nesuglasica?

– Mi smo veoma snažne ličnosti, ali sličnih pogleda na svet, uverenja, vrednosti jer mislim da drugačiji odnosi ne mogu da budu dugoročni i stabilni. Međusobna podrška partnera, saveti, lojalnost je veliki kvalitet u odnosima dvoje ljudi i mi se trudimo da budemo takvi partneri. Popusti uglavnom onaj kome je manje stalo do te teme, pa bi da prekrati dugotrajnju razmenu argumenata i mišljenja.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Jovana je nedavnom pojavom pobrala svu pažnju medija zbog odevne kombinacije u kojoj je istakla vitke noge. Imponuje li vam to?

– Ona ima beskrajno mnogo kvaliteta, njena unutrašnja lepota je jednaka kao i spoljna i ja sam zato izuzetno srećan i ponosan čovek.

Čime vas ovih dana raduju bliznakinje i kako ih je Kosta prihvatio?

– Kosta je sjajan, one su još male i radujemo se svakom osmehu i pogledu.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Ako rezimiramo godinu za nama, za vas je, čini se, bila jako lepa. Koje su to lepe, a koje manje lepe stvari koje su je satkale?

– Ovo je bila jako uspešna godina. Ne volim u istoj rečenici ni mislima da spajam lepo i ružno. Onda ružim lepo. Postao sam otac još dve ćerkice, imao sam sjajne koncerte, veliki hit, prelepe trenutke sa mojom suprugom, decom i porodicom, putovanja, uživao sam. Čovek mora da nauči da ceni sve lepo što mu se događaja jer je to veliki dar.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

Izvor: Kurir/Puls

Foto: Damir Dervišagić

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *