Španci uporno tvrde – Ikardi u Realu od januara

Objavljeno: 6.12.2017.


Iako su mediji na kratko utihnuli sa spekulacijama u vezi transfera Maura Ikardija iz Intera u Real, jedan španski novinar ga je najavio za januar.
Pipi Estrada je tokom TV emisije “El čiringito de hugones” rekao da su klubovi dogovorili odštetu od 92 miliona evra (80 + bonusi), a da će Argentinac već krajem meseca posetiti Madrid kako bi obavio medicinske preglede.

Osim toga, Estrada tvrdi da je Ikardo dogovorio godišnju platu u iznosu od devet miliona evra posle plaćenog poreza, te 30% profita na prodaju prava na lik, dok će ostatak pripasti Realu.

Real užurbano traži pojačanje u napadu zbog očajne forme Kristijana Ronalda (dva gola na deset utakmica u LaLigi) i Karima Benzeme (pet u sezoni), jer posle odlaska Alvara Morate i Hamesa Rodrigesa letos trener Zinedin Zidan nema alternativu.

U međuvremenu, italijanski mediji uglavnom ignorišu ovakve najave iz Madrida, posebno nakon izjave Ikardija da se neće javiti ako ga pozovu Španci, a potom istakao “večnu vernost “nerazurima” koje predvodi kao kapiten ka tituli u Italiji.

S druge strane, “kraljevskom” klubu se nudi napadač Krasnodara Fjorod Smolov koji je istakao da bi igrao besplatno samo da postane član Reala.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *