Pogledajte spot banjalučkih dama ON e TRI za pjesmu “Prva od one tri”

Objavljeno: 6.12.2017.


Predivna pjesma i spot koji prikazuje ljepote Banja Luke u izvođenju Maje Tatić, Svjetlane Vidović i Ružice Čavić
Dame koje su prošle godine stanovnicima grada na Vrbasu poklonile koncert uz mnogo humora i pažljivo biranih pjesama, ističu da su ih daljine i godine ponekad razdvajale, ali nikad nisu prekinute spone koje su ih povezivale u profesionalnom i privatnom životu.

Čavićeva je kazala da je pjesma završena u maju, ali da je odluka bila da je tek sada premijerno izvedu.

“Jedva sam čekala kad će doći taj dan. Pjesma je urađena u našoj kući, a ja sam pisala tekst i muziku. Zaista sam se potrudila i nadam se da sam to dobro uradila, a aranžman je uradio moj suprug”, kazala je Čavićeva.

I Vidovićeva je istakla da je jako srećna zbog promocije pjesme.

“Stalno napominjem da čitav život dišemo notama i ova pjesma je, mogu reći, kulminacija tih nota. Izuzetan je osjećaj podijeliti nešto ovakvo sa ljudima koji vas vole”, kazala je ona i dodala da se nada da će početkom proljeća izvesti još jedan koncert.

Tatićeva je rekla da je sigurna da ovo nije prva pjesma, te da će ih biti još, i to uskoro, ističući da će ponovo održati niz koncerata na proljeće.

“Najviše se radujemo koncertima jer smo tu sa publikom. I mi sami dobijemo nagradu, jer sve ono što mi mjesecima pripremamo tada iznesemo pred publiku, ostavimo i srce i dušu i tu nam bude najljepše”, zaključila je ona.

Grupa ON e TRI su najavile da uveliko rade na pripremi druge pjesme ali da moraju dati prostora malo i prvom singlu da pronađe svoj put do publike i slušalaca.

Iznoseći utiske sa snimanja spota, ONe TRI su kroz smijeh kazale da je na setu bilo veselo i zanimljivo i da se raduju budućim snimanjima.

Režiju za spot potpisuje Radoslav Pandurević, a produkciju Radio-televizija Republike Srpske.

Kao autor ove sjajne balade potpisuje se Ružica Čavić, a aranžman je uradio Nenad Tomičević.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *