Optužen još jedan glumac: “Gušio me je dok se nisam onesvijestila”

Objavljeno: 6.12.2017.


Glumac Deni Masterson, najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji “Lude sedamdesete”, dobio je otkaz u seriji “The Ranch” nakon što su ga četiri žene optužile za silovanje.
Glumac je snimio dve sezone serije, ali nakon optužbi za njega u seriji više nema mesta.

“Producenti serije ‘The Ranch’ otpisali su lik Denija Mastersona iz treće sezone. Juče je bio njegov poslednji dan na poslu”, javljaju iz Netfliksa. Čak tri od četiri žene koje su glumca javno optužile za silovanje su, kao i on, članice Sajentološke crkve. 

Prva u nizu je njegova bivša devojka Krisi Karnel Briksel. Ona tvrdi da ju je Masterson silovao početkom 2000. godine, kada su bili u vezi. U izjavi koju je dala policiji, glumac ju je navodno silovao dok je bila u nesvesti. Shvatila je šta se događa kada se probudila.

“Tada mi je stavio ruke oko vrata i gušio me dok se nisam ponovo onesvestila”, ispričala je Biksel.

Njegov slučaj prva je otkrila Lia Rimini, glumica koja žestoko napada Sajentološku crkvu čija je i sama bila članica. Tvrdi da policija ništa ne preduzima jer ga štiti crkva.

“Policija govori da je Deni pod istragom, ali to je laž. Njega istražuje detektivka koja redovno odlazi na sajentološke sastanke i druženja”, rekla je Remini u svojoj dokumentarnoj seriji. 

Foto: Getty

Izvor: Net

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *