“Nije bitna pozicija Kelna, odlučiće hrabrost”

Objavljeno: 6.12.2017.


Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da njegovi igrači protiv Kelna moraju da uživaju na terenu jer su već junaci.
Crveno-beli u četvrtak dočekuju nemački Keln (21:05), u najvažnijem meču kluba u poslednjih 25 godina.

Zvezda ima šansu da se prvi put plasira u nokaut fazu Lige Evrope, a tamo je vodi pobede ili remi, pod uslovom da BATE ne iznenadi Arsenal u Londonu.

“Bez obzira na njihovu situaciju na tabeli, mogu da pričam samo pozitivno o Kelnu. Ne treba da se vodimo time. Znamo šta je Bundesliga, znamo šta je Keln i mi smo svesni togaČinjenica da su pred utakmicu sa nama promenili trenera je motiv više za njihove igrače”, rekao je Milojević.

U prvom duelu dva tima Zvezda je slavila u Kelnu 1:0 krajem septembra, a uoči poslednjeg kola grupne faze ekipe su izjednačene sa po šest bodova.

“Ovo je utakmica koju će sigurno da odluče hrabrost i disciplina. Mi smo spremni za ovaj meč. Pritisak postoji, rekao sam igračima da treba da uživaju i da su oni doveli Zvezdu ovde. Mislim da imamo snage, neka daju sve od sebe, neka uživaju i videćemo na kraju kakav će rezultat biti. Šta god da se desi, oni su za mene junaci, doveli su Zvezdu gde jesu”, dodao je trener Zvezde.

Crveno-beli su već nekoliko nedelja u jakom takmičarskom ritmu, pa je Milojević opet pričao o umoru.

“Ne treba se vraćati na to, nije fudbal samo fizička priprema. Jednostavno vas protivnik natera sa trčite više ili ne. Naša ekipa je spremna što se tiče fizičke pripreme”, istakao je Milojević.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *