Lily Allen zavapila: Bit ću bez krova nad glavom za blagdane

Objavljeno: 6.12.2017.


Lily Allen (32) tvrdi da italijanski par ne želi izaći iz njenog skupocjenog stana u londonskom Nothing Hillu.
– Trebala sam se danas useliti natrag u svoj stan, ali moji podstanari tvrde da ne mogu tako brzo naći odgovarajući smještaj. Brane se diplomatskim imunitetom i ja tu ništa ne mogu. Ostala sam bez krova nad glavom, ko će mene i moje kćeri udomiti za Božić – žalila se pjevačica na društvenoj mreži. Nakon što je dobila ‘lavinu’ negativnih komentara, objavu je obrisala.

Italijanska podstanarka Maria ne razumije zašto je Lily napravila ‘dramu’.

– Šokirana sam. Ne shvaćam zašto ovo radi. Već smo se s njom dogovorili da ćemo ostati do srijede. Ova situacija je tako glupa. Mi smo diplomate i ne želimo stvarati probleme svojoj ambasadi. Ne želim više ništa reći jer ne želim pasti tako nisko kao ona – komentirisala je Italijanka koja je u Lilynom stanu živjela sa suprugom i troje djece.

Allen je 2008. kupila stan u elitnoj londonskoj četvrti i platila ga 900.000 funti.

Korisnici društvenih mreža Lily su podsjetili da je nedavno uplakana vikala u kameru kako ‘bi sigurno udomila izbjeglicu’ u svom stanu. Pjevačica je prozvala Britance da ne ‘rade dovoljno’ za izbjeglice.

– Zašto iznajmljuješ stan kada bi mogla pomoći sirijskim izbjeglicama – pitali su je fanovi, a neki od njih su pokrenuli i ‘dobrotvornu’ akciju za Lily kako bi si mogla priuštiti novu vilu jer je ‘beskućnica’.

– Zar nemaš nimalo srama? – pitala je Allen jedna korisnica, a pjevačica je kratko odgovorila: ‘Nimalo’.

Foto: Instagram

Izvor: 24sata

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *