Huawei P11 stiže sa tri kamere na poleđini i 40MP senzorom?

Objavljeno: 6.12.2017.


Huawei je poznat po implementiranju dual-camera sistema u sve svoje modele iz premijum i srednjeg segmenta, a ovu praksu koristi već neko vreme. Međutim, kineska kompanija bi naredne godine mogla podići stvari na još viši nivo.
Prema navodima, koje donosi dojavljivač @evleaks, naredni Huawei telefon iz P-serije (možda P11), bi se možda mogao pojaviti čak sa tri kamere na poleđini. Sistem bi trebalo da omogući 40MP fotografije, kao i 5x hibridno zumiranje. Selfiji takođe neće biti zapostavljeni, pa će biti moguće kreirati 24MP fotografije u uslovima slabijeg osvetljenja.

Nova, Leica-brendirana optika za glavnu kameru će moći da primi 100% više svetla, a Pro Night Mode će omogućiti snimanje veličanstvenih scena noću. Huawei će koristiti i veštačku inteligenciju, kako bi aplikacija koja upravlja kamerom, koristila opciju prepoznavanja scenarija i auto frejmovanje.

Sve pomenute informacije dolaze preko promotivnog materijala iz jedne od kreativnih agencija kompanije Huawei, a materijal je moguće videti na pratećoj fotografiji. Huawei je jedan od pionira sistema sa dve kamere i ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi se kompanija odlučila da sve iznenadi i nadogradnjom na tri kamere tokom 2018. godine.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *