Flojd: Štedio sam Mekgregora da bi potrajala borba

Objavljeno: 6.12.2017.


Američki bokser Flojd Mejveder istakao je da je “borba veka” sa MMA šampionom Konorom Mekgregorom potrajala jer je želeo da publici pruži dužu zabavu.
Mejveder je Irca savladao tehničkim nokautom u desetoj rundi u spektaklu u Las Vegasu krajem avgusta, zabeleživši jubilarnu 50. pobedu u karijeri.

Iako je meč fantastičnog Mejvejdera i srčanog Mekgregora pompezno najavljivan, oni koji vole boks nisu dobili ni kvalitetnu ni ravnopravnu borbu, jer je ona trajala onoliko koliko je trebalo da se zadovolji publika, a onda je Flojd preuzeo stvari u svoje ruke, izudarao Konora, uzeo novac i otišao u legendu.

“Ja sam pustio borbu da traje, mogao sam da je završim mnogo, mnogo ranije. Čuvao sam Mekgregora, želio sam da spektakl traje dugo, da se ljudi koji gledaju ne bi razočarali. To je istina”, rekao je Mejveder.

Njega je prethodnih nedelja “prozivao” bivši šampion Oskar de la Hoja da je “oskrnavio” plemenitu veštinu borbom sa MMA borcem, istakavši da bi ga on u 44. godini pobedio za dve runde.

“Nije li se on bunio i želeo da spreči borbu? A sad želi da se bori sa Mekgregorom. Ili je licemer ili mu fali novca za kokain. Dečko i dalje šmrče linije”, odgovori mu je Mejveder.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *