I muškarce muče kompleksi: Zbog toga najčešće lažu o ovim stvarima

Objavljeno: 15.11.2017.


Poznato je da se žene često služe belim lažima i raznim manipulativinim tehnikama, ali u tome ne zaostaju ni muškarci.
Kao glavni razlog navode se kompleksi, te će veliki broj pripadnika muškog pola slagati o svojim finansijama, fizičkim karakteristikima i, već poznato, svojoj obdarenosti.

Kao najčešće muške laži izdvojili smo sledeće:

Godine

Sasvim prirodno, većina muškaraca u svojim tinejdžerskim danima dodaju godine, ali nešto kasnije se situacija menja. Četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

Visina

Da li ste znali da je jedan od najvećih muških kompleksa upravo visina? Ona reflektuje dominaciju i fizičku spremnost, zbog čega se muškarci nižeg rasta često osećaju nesigurno. Posebno pored žena koje obožavaju da nose vrtoglavo visoke štikle.

Novac

Dobro je poznato da je u današenje vreme na ceni spoljna lepota, te da se zanemaruje ona unutrašnja. To dovodi do toga da muškarci često lažu o svojim finansijama i situiranosti u nadi da će impresionirati ženu.

Broj kilograma

Iako su kilažom često opterećene žene, i muškarci će u određenim situacijama slagati o broju svojih kilograma. To su dokazala i ranija istraživanja u kojima je otkriveno da će 60 posto muškaraca umanjiti, a 40 posto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

O veličini polnog organa

Oduvek je veličina polnog organa bila dokaz muškosti, te muškarci i dalje rado pričaju o svojoj obdarenosti.

 Foto: Thinkstock

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *