Maser tužio glumca: “Travolta mi je pričao svoje gej fantazije”

Objavljeno: 14.11.2017.


Američki mediji objavili su prijavu masera jednog kalifornijskog hotela, koji je 2000. godine optužio glumca Džona Travoltu (63) za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.
Anonimni muškarac, koji je tada imao 21 godinu, u prijavi policiji tvrdi da je Travolta došao na masažu u jedan hotel u Palm Springsu i da je stalno pomerao peškir sa svoje zadnjice.

Tokom masaže, stalno mu je govorio da je atraktivan i da ga uzbuđuje, a onda ga je nagovorio da ode sa njim u saunu. Tamo je bio potpuno go i dirao je mladića po zadnjici i grudima i molio ga da mu ispriča šta bi mu radio kad bi imali seksualni odnos, kako bi Travolta kasnije mogao da mašta o tome. 

Glumac se ponudio da on njega izmasira i da mu se pridruži pod tušem. Maser je pobegao i sve odmah prijavio policiji, ali je glumac već bio otišao iz hotela.

To nije prva prijava na račun slavnog glumca, koji je inače u braku sa Keli Preston (55). Pre pet godina takođe ga je prijavio maser iz jednog luksuznog hotela na Beverli Hilsu, koji je tvrdio da ga je Travolta dirao po genitalijama i nudio mu seks.

Travolta, navodno, nije izašao u javnost sa svojom homoseksualnom orijentacijom, pošto je istaknuti član sijentološke crkve koja je izrazito homofobna. Zbog toga mu je crkva, navodno, izabrala Keli Preston za suprugu, kao paravan.

Foto: GettyImages

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *